Reseptien uusinta ja puolesta asiointi

Reseptien uusinta Kivistön Apteekissa Vantaalla

Meillä onnistuu myös asiointi toisen henkilön puolesta.

Mikäli sinulla on sähköinen lääkeresepti, joka tarvitsee uusimista, tule käymään apteekissamme Vantaan Kivistössä. Voimme lähettää reseptisi uusimispyynnön lääkärille. Noutaessasi lääkkeitä pyrimme myös aina kertomaan, jos lääkkeen resepti on umpeutumassa. Silloin uusintapyyntö voidaan tehdä kätevästi saman tien. 

Voit myös itse pyytää reseptin uusimista ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaasi tai käyttämällä verkkopalvelua osoitteessa omakanta.fii.

Jos haluat noutaa toisen henkilön reseptilääkkeitä tai hoitaa hänen muita lääkeasioitaan, sinun on osoitettava oikeutesi puolesta asiointiin. Tällöin sinun tulee esittää auttamasi henkilön Kela-kortti, potilasohje, tulostettu yhteenveto tai apteekkiasiointivaltakirja. Valtakirjan voi tehdä suomi.fi-palvelussa, ja kun sinulla on valtuutus, riittää että todistat sen lisäksi oman henkilöllisyytesi passilla, henkilökortilla tai ajokortilla.

Tule käymään, laitetaan reseptiasiat kuntoon. Varmistamme myös, että saat oikeat lääkkeet ja osaat käyttää niitä turvallisesti. Lue lisää lääkeneuvonnasta.

Tervetuloa

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Kivistön Apteekki kuuluu Lääkehaku-palveluun, josta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo saatavuuden lisäksi muun muassa lääkkeen vaihtokelpoisuuden. 

Tutustu Lääkehakuun ›

Sijainti Soita