Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu apteekistamme Vantaalta

Annosjakelun avulla lääkkeiden ottaminen onnistuu oikeaan aikaan ja turvallisesti.

Koneellinen lääkkeiden annosjakelu on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka tarvitsevat jatkuvaa lääkitystä ja käyttävät useita erilaisia lääkkeitä yhtä aikaa.

Annosjakelupalvelussa kone huolehtii lääkkeiden keräämisestä ja pakkaamisesta hygieenisesti yksittäisiin annospusseihin, joihin on merkitty päivämäärä ja kellonaika, jolloin kyseinen annos tulee ottaa. Lääkkeet toimitetaan kahden viikon erissä, mikä säästää rahaa, sillä asiakas maksaa vain toimitetuista lääkkeistä.

Ennen annosjakelua teemme lääkehoidon arvioinnin, joka varmistaa, että asiakkaan käyttämät lääkkeet ovat yhteensopivia keskenään. Näin vältetään mahdolliset lääkehaitat.

Jos et voi noutaa lääkkeitä itse, voit pyytää toista henkilöä asioimaan puolestasi tai tilata kotiinkuljetuksen Vantaan Kivistön suuralueelle. Tule käymään tai soita meille, kerromme mielellämme lisää annosjakelupalvelusta.

Tervetuloa

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Kivistön Apteekki kuuluu Lääkehaku-palveluun, josta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo saatavuuden lisäksi muun muassa lääkkeen vaihtokelpoisuuden.

Tutustu Lääkehakuun ›

Sijainti Soita